ΕΣΠΑναπτυξιακή

 



ΕΣΠΑναπτυξιακή - ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 5, Επανομή

Τηλέφωνο: 6947120957, 2392044869

e-mail: espanaptyxiaki@gmail.com


Website: www.espanaptyxiaki.gr


Καλωσορίσατε στην ΕΣΠΑΑναπτυξιακή!

Η ΕΣΠΑΑναπτυξιακή, υπό την καθοδήγηση του Ευαγγελινού Θεόδωρου, παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για προγράμματα χρηματοδότησης και επενδυτικών σχεδίων μέσω του ΕΣΠΑ και άλλων ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των επιχειρηματικών χρηματοδοτήσεων, ο Ευαγγελινός Θεόδωρος και η ομάδα του σας βοηθούν να αξιοποιήσετε πλήρως τις ευκαιρίες ανάπτυξης της επιχείρησής σας.


Τι προσφέρουμε:

  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες ΕΣΠΑ: Καθοδήγηση στη σωστή επιλογή και υποβολή αιτήσεων για τα κατάλληλα προγράμματα που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας.
  • Προετοιμασία και υποβολή προτάσεων: Ανάλυση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένων επενδυτικών σχεδίων για μέγιστη αποδοχή και επιτυχία.
  • Διαχείριση και παρακολούθηση έργων: Παρακολούθηση της υλοποίησης των εγκεκριμένων προγραμμάτων, διασφαλίζοντας την ορθή χρήση των πόρων και την τήρηση των προθεσμιών.
  • Εξειδίκευση σε διάφορους τομείς: Χρηματοδοτήσεις για καινοτομία, τουρισμό, βιομηχανία, ψηφιακή μετάβαση, πράσινη ανάπτυξη και άλλους κλάδους.

Γιατί να επιλέξετε εμάς:

  • Εμπειρία και τεχνογνωσία: Ο Ευαγγελινός Θεόδωρος διαθέτει εκτενή γνώση και εμπειρία στη διαχείριση χρηματοδοτικών προγραμμάτων, με πλήθος επιτυχημένων έργων.
  • Εξατομικευμένη προσέγγιση: Προσαρμόζουμε τις λύσεις μας στις ανάγκες και τους στόχους κάθε πελάτη ξεχωριστά.
  • Αξιοπιστία και επαγγελματισμός: Εγγυόμαστε διαφάνεια και αποτελεσματικότητα σε όλα τα στάδια της συνεργασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε από τα διαθέσιμα προγράμματα και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για μια δωρεάν αρχική συνάντηση.